Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 evet arkadaslar bu gece efkarlanıp güzel ve aci anılarmizi icerek anlatip paylasalim kimler benimle .. :( İciyorummm icim parcalaniyo :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sorma ya bende içtim biras. sonra onunla telefonda konuştum. şu anda mutlu falan olmam gerekirken acaip bi sıkıntı içindeyim, bıraksalar ağlicam neden acaba ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 :( Hayatta onun icin sadece filmlerde olacak seyleri yaptim ama beni bırahtii orklarla zebehlere kadar takıldı :( neyseki lastigi ilerde patlamadi bide is ciddye binseydi amanın bi saplak :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 1 sene oldu ya ya...[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 [email protected] ekleyin arkadaşlar msninize bol bol dertleşelim şu an tam o moddayım bnde :([signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 12 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: 1 sene oldu ya ya... benim daha yeni beraber apart tutuk tatile geldik. kız cürük cıktı ühühühühüh :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla nedim arkadaşlar su aralar tekim gayet te rahatım ama insan yinede gece sarılacak birilerini arıyo :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Menkalinan, 12 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: valla nedim arkadaşlar su aralar tekim gayet te rahatım ama insan yinede gece sarılacak birilerini arıyo :( hadi lan tekmis!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 18 senelik hatta daha fazla olan çocukluğumun geçtiği eski evi özledim, birde D'mi özledim ne zamandır görmüyorum(platonik) *!bira mode on*[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şimdi şuraya sayfa dolusu mesaj yazmak var, ama hem özel hayatımı bu kadar paylaşmaktan pek hoşlanmam hem de yazarsam destan çıkacak, kimse okumayacak onu da biliyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben karamsarım 2 kişi var birisine aşık gibiyim ama diğeride aklımdan çıkmıyo bazen arada kaldım çıkıcam bu akşamda ztaqne dışarı içicem gelmek isteyen varsa gelmesin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben okurum rewendor nasıl böyle düşünebiliyorsun ? çakacam tokadı :p ama haklısın aslında özel hayatı yazmak bende pek sevmem o yüzden isim vermeden falan "D" diyorum :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben gelmek isterdim ama zaten gelemem bende iciyorum :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Rewendor, 12 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Şimdi şuraya sayfa dolusu mesaj yazmak var, ama hem özel hayatımı bu kadar paylaşmaktan pek hoşlanmam hem de yazarsam destan çıkacak, kimse okumayacak onu da biliyorum. zaten senin sayfalara yazılan yazı ve arkalarda onlardan kalan izler hakkındaki yazın yettide arttı bile, hala hatırlarım onu :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi ne efkarlanacaksiniz.. hayat in hiç bir sorunu asilmayacak gibi degildir... kendinize gelin.. bu gece cosun deliler gibi dans edin.. yeni bir kiz edinin.. ertesi sabah terkedin..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 efkarlıyız abi benimde cnm çok içmek istiyo ama tek başıma sarmıyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 İçmeyin zaten, yoksa üzünütünüz yapıcı değil yıkıcı olur.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tek basına icmiyosunki al eline biranı gec mönitör basına ohhhh ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ece. 3 yıl oldu. oof of. *!Hope Leaves dinlemeye gider.*[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ancalagan, 12 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: said: Menkalinan, 12 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: valla nedim arkadaşlar su aralar tekim gayet te rahatım ama insan yinede gece sarılacak birilerini arıyo :( hadi lan tekmis!! tamam tatilde aynı odada kalıyoz su anda bu sana sarılıp uyucam anlamına gelmiyo:-P sen bikere cok kıllısın :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tercih meselesi bu eski Kızdan hayir gelmedi seni aldim odaya :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hadi leeeyyyynnn ordan hayır gelmemişmiş... :hrr: bana ne kardeşim yaw şimdi herkes yanlış anlicak ... samimiyetin cılkını cıkarmayalım zaten bi efkerlandırtmadın surda :( :D :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=133748 aynı dertten muzadaripiz galiba.. :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 12 Ağustos 2005 23:09 tarihinde demiş ki: İçmeyin zaten, yoksa üzünütünüz yapıcı değil yıkıcı olur. üzüntü ne zaman yapıcı olmuştur ki bu durumlarda.. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 boş wer abi al... bi kdehte sana verim içersin dimi şarap... zaten efkarlıyız al al cekinme .... :( yalnızım gene yalnız oooffff .... offff... nereye kadar gider bu böle yaw... bi ara harbi toplanıp içelim bence...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar